• Woningontruiming Zoetermeer

  Woningontruiming Zoetermeer is dé specialist in het efficiënt ontruimen en bezemschoon opleveren van woningen, bedrijfsruimte en kamers in zorgcentra in heel Nederland. Meubels, vloerbedekking, inboedel en dergelijke worden door ons weggehaald, waarbij wij alle nog bruikbare inventaris zoveel mogelijk een nieuwe bestemming geven via de goede doelen en sociaal maatschappelijke instellingen waar wij mee samenwerken.Wij ruimen uw pand leeg op een respectvolle, efficiënte manier en tegen de laagste prijsgarantie.
  We hebben inmiddels meer dan 200 tevreden klanten die ons beoordelen met een gemiddeld rapportcijfer 9,3.

  Specialist in Woningontruiming Zoetermeer

  Woningontruiming Zoetermeer is al langer dan 10 jaar dé specialist voor woningontruiming en bedrijfsontruiming. Tevens helpen wij senioren verhuizen naar een seniorenwoning of zorginstelling. Dit gaat vaak in combinatie met een ontruiming van de achtergebleven woning.

  Wij hebben door het leveren van de gewenste kwaliteit en onze persoonlijke inzet inmiddels een grote groep vaste klanten opgebouwd in heel Nederland die we regelmatig van dienst zijn.

  woningontruiming zoetermeer

  Werkwijze Woningontruiming Zoetermeer

  Als u ons wilt inschakelen komen wij graag bij u langs om uw wensen te bespreken en een gratis offerte op te stellen. Wij kijken gelijk of er mogelijk waardevolle spullen in de woning aanwezig zijn die wij in overleg bij een veilinghuis kunnen aanbieden. De opbrengst hiervan komt uiteraard ten goede aan de familie.
  Als u akkoord gaat met de offerte gaan wij de woningontruiming direct plannen op de door u gewenste datum. Op de afgesproken datum wordt de woningontruiming uitgevoerd. Uiteraard houden wij u tijdens de ontruiming keurig op de hoogte over de stand van zaken. Iedere ontruiming is anders. Daarom biedt Woningontruiming Zoetermeer maatwerk. Wij passen ons aan uw wensen.

  Maatschappelijk verantwoord ondernemen

  Onze visie is om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Wij vinden dat ons ondernemen maatschappelijk verantwoord moet zijn, het is in deze tijd belangrijk en noodzakelijk.

  Wij gooien uw inventaris niet weg. Wij zorgen er liever voor dat iemand anders er nog iets aan heeft. U maakt iemand anders blij en het scheelt u een hoop onnodige kosten!

  Wij maken gebruik van een werkplaats waar onder andere gepensioneerde vakmensen uw bruikbare spullen opknappen en zo een nieuw leven geven. De spullen worden vaak geschonken aan sociale instanties en stichtingen die minderbedeelden helpen in onze maatschappij.