• Woningontruiming Vlaardingen

  Woningontruiming Vlaardingen is dé specialist voor een zorgeloze woningontruiming. Ruim 200 klantbeoordelingen met een rapportcijfer 9,3. Wij halen inboedel, meubels, vloerbedekking en dergelijke weg, waarbij wij alle nog bruikbare huisraad zoveel mogelijk een nieuwe bestemming geven via de goede doelen en sociaal maatschappelijke instellingen waarmee wij samenwerken. Zie onze partnerlijst.

  Specialist in Woningontruiming Vlaardingen

  Woningontruiming Vlaardingen is inmiddels al langer dan 10 jaar dé specialist voor woningontruiming en bedrijfsontruiming. Meer dan 200 klanten belonen ons met een gemiddeld rapportcijfer 9,3. Tijdens de ontruiming houden wij u keurig op de hoogte over de stand van zaken.

  Wij ruimen uw woning leeg op een respectvolle, efficiënte manier en tegen de laagste prijsgarantie. Wij gooien uw waardevolle spullen niet weg. Wij zorgen er liever voor dat iemand anders er nog iets aan heeft. Dat scheelt u een hoop onnodige kosten en bovendien maakt u er iemand anders blij mee!

  woningontruiming vlaardingen

  Werkwijze Woningontruiming Vlaardingen

  Wilt u ons inschakelen? Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken en een gratis offerte op te stellen. Wij kijken gelijk of er mogelijk waardevolle spullen in de woning aanwezig zijn, die wellicht bij het veilinghuis aangeboden kunnen worden. De opbrengst hiervan komt uiteraard ten goede aan de familie.Omdat iedere ontruiming anders is biedt Woningontruiming Vlaardingen maatwerk. Wij passen ons aan uw wensen aan.Bent u akkoord met de offerte? Dan kan Woningontruiming Vlaardingen direct beginnen met de woningontruiming op de afgesproken datum.

  Maatschappelijk verantwoord ondernemen

  Onze visie  is om verantwoord en maatschappelijk te ondernemen. Wij maken gebruik van een werkplaats waar onder andere gepensioneerde vaklieden uw bruikbare inboedel opknappen en zo een nieuw leven geven. De goederen worden onder andere geschonken aan verschillende instanties onder andere stichtingen die minderbedeelden verder helpen in onze maatschappij. Wij vinden maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk, het is ook in deze tijd erg noodzakelijk.