• Woningontruiming Utrecht

  Woningontruiming Utrecht? Wij zijn dé specialisten voor een zorgeloze ontruiming van uw woning of bedrijfspand. Ruim 200 klanten hebben ons beoordeeld met een rapportcijfer 9,3.

  Inboedel, meubels, vloerbedekking en dergelijke wordt efficiënt en vakkundig door ons weggehaald. Alle nog bruikbare huisraad geven wij zoveel mogelijk een nieuwe bestemming via de goede doelen en sociaal maatschappelijke instellingen waarmee wij samenwerken. Zie de lijst van onze partners.

  Specialist in Woningontruiming Utrecht

  Inmiddels is Woningontruiming Utrecht al langer dan 10 jaar dé specialist voor woningontruiming en bedrijfsontruiming. Door een het leveren van de gewenste kwaliteit met persoonlijke inzet hebben we inmiddels een grote groep vaste klanten opgebouwd voor het ontruimen van inboedels, woningen, bedrijfsruimte, kamers in zorgcentra in geheel Nederland.

  Woningontruiming Utrecht ontzorgt u door uw woning te ontruimen op een respectvolle, efficiënte en ecologisch verantwoorde manier tegen de laagste prijsgarantie. Wij gooien uw spullen niet weg. Wij zorgen er liever voor dat iemand anders er nog iets aan heeft. U maakt iemand anders blij en het scheelt u een hoop onnodige kosten!

  woningontruiming utrecht

  Inschakelen Woningontruiming Utrecht

  Als u ons inschakelt komen wij graag bij u langs om uw wensen te bespreken en een gratis offerte op te stellen. Als er waardevolle spullen in de woning aanwezig zijn kunnen wij die in overleg met u aanbieden bij een veilinghuis. De opbrengst komt uiteraard ten goede aan de familie.

  Iedere ontruiming is een maatwerk. Woningontruiming Utrecht biedt maatwerk en past zich aan uw wensen aan. Als u akkoord gaat met de offerte plannen wij direct met u een datum voor de woningontruiming. Op de afgesproken datum wordt de woningontruiming uitgevoerd en natuurlijk houden wij u tijdens de ontruiming keurig op de hoogte over de stand van zaken.

  Maatschappelijk verantwoord ondernemen

  Maatschappelijk verantwoord ondernemen is onze visie, want wij vinden het in deze tijd erg belangrijk en noodzakelijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen.

  In onze eigen werkplaats werken onder andere timmermannen en technische monteurs en gepensioneerde vakmensen om uw bruikbare inboedel weer op te knappen en zo een tweede leven te geven. De goederen worden onder andere geschonken aan verschillende maatschappelijke instanties en stichtingen die de minderbedeelden helpen in onze maatschappij.