• Woningontruiming Schiedam 

  Woningontruiming Schiedam is dé specialist in het efficiënt ontruimen en bezemschoon opleveren van woningen, bedrijfspanden en het verhuizen van senioren naar een seniorenwoning of zorginstelling. Ook vaak in combinatie met een ontruiming van de achter gebleven woning. Meubels, vloerbedekking, inboedel en dergelijke worden door ons weggehaald, waarbij wij alle nog bruikbare inboedel zoveel mogelijk een herbestemming geven via de goede doelen en sociaal maatschappelijke instellingen waarmee wij samenwerken.

  We hebben inmiddels meer dan 200 klantenbeoordelingen met rapportcijfer 9,3.

  Specialist in Woningontruiming Schiedam

  Door onze persoonlijke inzet en het leveren van de gewenste kwaliteit is Woningontruiming Schiedam al langer dan 10 jaar dé specialist voor woningontruiming en bedrijfsontruiming. We hebben inmiddels een grote groep vaste klanten opgebouwd die we regelmatig van dienst zijn voor ontruimingen van inboedels, woningen, kamers in zorgcentra en bedrijfsruimte in heel Nederland.

  woningontruiming schiedam

  Werkwijze Woningontruiming Schiedam

  Als u ons wilt inschakelen komen wij graag bij u langs om uw wensen te bespreken en een gratis offerte op te stellen. Als er waardevolle spullen in de woning aanwezig zijn kunnen wij die in overleg met u bij een veilinghuis aanbieden. Uiteraard komt de opbrengst hiervan ten goede aan de familie. Als u akkoord gaat met de offerte gaan wij direct de woningontruiming met u plannen. Op de afgesproken datum wordt de woningontruiming dan uitgevoerd. Omdat iedere ontruiming anders is biedt Woningontruiming Schiedam maatwerk en past zich aan uw wensen aan. Natuurlijk houden wij u tijdens de ontruiming keurig op de hoogte over de stand van zaken. 

  Maatschappelijk verantwoord ondernemen

  Maatschappelijk verantwoord ondernemen is onze visie, want wij vinden het in deze tijd erg noodzakelijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen.

  Wij gooien uw spullen niet weg. Wij zorgen er liever voor dat iemand anders er nog iets aan heeft. Dat scheelt u een hoop onnodige kosten en bovendien maakt u iemand anders nog blij! Wij ruimen uw woning leeg op een respectvolle, efficiënte manier en tegen de laagste prijsgarantie.

  In onze eigen werkplaats werken bekwame (en soms gepensioneerde) vakmensen om uw bruikbare inboedel weer op te knappen en zo een nieuw leven te geven. De goederen worden onder andere geschonken aan verschillende instanties en stichtingen die de mensen helpen die het wat moeilijker hebben in onze maatschappij.