• Woningontruiming Rotterdam

  Woningontruiming Rotterdam is dé specialist in het efficiënt ontruimen en bezemschoon opleveren van woningen, bedrijfspanden en het verhuizen van senioren naar een seniorenwoning of zorginstelling. Ook vaak in combinatie met een ontruiming van de achtergebleven woning. Meubels, vloerbedekking, inboedel en dergelijke worden door ons weggehaald, waarbij wij alle nog bruikbare inboedel zoveel mogelijk een herbestemming geven via de goede doelen en sociaal maatschappelijke instellingen waarmee wij samenwerken. Wij ruimen uw pand leeg op een respectvolle, efficiënte manier en tegen de laagste prijsgarantie. We hebben inmiddels meer dan 200 klantenbeoordelingen met rapportcijfer 9,3.

  Specialist in Woningontruiming Rotterdam

  Woningontruiming Rotterdam is al langer dan 10 jaar dé specialist voor woningontruiming en bedrijfsontruiming en heeft door haar persoonlijke inzet en het leveren van de gewenste kwaliteit inmiddels een grote groep vaste klanten opgebouwd die zij regelmatig van dienst zijn inzake ontruimingen van inboedels, woningen, bedrijfsruimte, kamers in zorgcentra in heel Nederland.

  woningontruiming rotterdam

  Werkwijze Woningontruiming Rotterdam

  Wilt u ons inschakelen? Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken en een gratis offerte op te stellen. Wij kijken gelijk of er mogelijk waardevolle spullen in de woning aanwezig zijn, die wellicht bij het veilinghuis aangeboden kunnen worden. De opbrengst hiervan komt uiteraard ten goede aan de familie.
  Gaat u akkoord met de offerte? Dan kunnen wij direct beginnen met woningontruiming. Op de afgesproken datum wordt de woningontruiming uitgevoerd.
  Iedere ontruiming is een maatwerk. Woningontruiming Rotterdam biedt maatwerk en past zich aan uw wensen.

  Tijdens de ontruiming houden wij u keurig op de hoogte over de stand van zaken.

  Maatschappelijk verantwoord ondernemen

  Onze visie is om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Wij vinden maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk, het is in deze tijd erg noodzakelijk.

  Wij gooien uw spullen niet weg. Wij zorgen er liever voor dat iemand anders er nog iets aan heeft. Dat scheelt u een hoop onnodige kosten en bovendien maakt u iemand anders nog blij!

  Wij maken gebruik van een werkplaats waar onder andere gepensioneerde werklieden, timmermannen en technische monteurs uw bruikbare inboedel opknappen en zo een nieuw leven geven. De goederen worden onder andere geschonken aan verschillende instanties en stichtingen die de minderbedeelden helpen in onze maatschappij.

  Wij werken samen met Maxontruiming & Maxdienstverlening