• Woningontruiming Leiden

  Woningontruiming Leiden? Wij zijn dé specialisten voor een zorgeloze ontruiming van uw woning of bedrijfspand. Ruim 200 klanten hebben ons beoordeeld met een rapportcijfer 9,3. Meubels, vloerbedekking, inboedel en dergelijke wordt door ons weggehaald, waarbij wij alle nog bruikbare inboedel zoveel mogelijk weer een nieuwe bestemming geven via de sociaal maatschappelijke instellingen en goede doelen waarmee wij samenwerken. Zie de lijst van onze partners.

  Specialist in Woningontruiming Leiden

  Inmiddels is Woningontruiming Leiden al langer dan 10 jaar dé specialist voor woningontruiming en bedrijfsontruiming. Door een het leveren van de gewenste kwaliteit met persoonlijke inzet hebben we inmiddels een grote groep vaste klanten opgebouwd voor het ontruimen van inboedels, woningen, bedrijfsruimte, kamers in zorgcentra in geheel Nederland.

  Wij ruimen uw woning leeg op een respectvolle, efficiënte manier en tegen de laagste prijsgarantie. Wij gooien uw spullen niet weg. Wij zorgen er liever voor dat iemand anders er nog iets aan heeft. Dat scheelt u een hoop onnodige kosten en bovendien maakt u iemand anders nog blij! Uiteraard houden wij u tijdens de ontruiming keurig op de hoogte over de stand van zaken.

  woningontruiming leiden

  Inschakelen Woningontruiming Leiden

  Als u ons wilt inschakelen komen wij graag bij u langs om uw wensen te bespreken en een gratis offerte op te stellen. Wij kijken gelijk of er mogelijk waardevolle spullen in de woning aanwezig zijn, die wij kunnen aanbieden bij een veilinghuis. De opbrengst hiervan komt uiteraard ten goede aan de familie.
  Gaat u akkoord met de offerte? Dan kunnen wij direct beginnen met woningontruiming. Op de afgesproken datum wordt de woningontruiming uitgevoerd.
  Iedere ontruiming is een maatwerk. Woningontruiming Leiden biedt maatwerk en past zich aan uw wensen.

  Maatschappelijk verantwoord ondernemen

  In deze tijd is het erg noodzakelijk maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is onze visie.

  Wij maken gebruik van een werkplaats waar onder andere gepensioneerde werklieden, timmermannen en technische monteurs uw bruikbare inboedel opknappen en zo een nieuw leven geven. De goederen worden onder andere geschonken aan verschillende instanties, onder andere stichtingen die de minderbedeelden helpen in onze maatschappij.