• Woningontruiming Kosten?

  Wat zijn de woningontruiming kosten? Als wij een woning ontruimen in opdracht van u, dan krijgt u altijd vooraf een offerte met een totaal prijs. Een totaalprijs betekent bij ons ook echt een totaalprijs, er komt niets meer bij (mits u meerwerk verlangt, dan uiteraard wel). Kunnen of willen wij uw ontruiming niet aannemen tegen een all-in prijs dan hebben wij voor u glasheldere uur / dag tarieven voor inhuur van mens en materiaal.

  Hoe lang duurt een woningontruiming?

  Een woningontruiming redden wij meestal in een dag voor een vaste prijs. Maar het is uiteraard geheel afhankelijk van de omvang van het project.

  Doen jullie ook verhuizingen?

  Als het voorkomt bij de ontruiming dat er stukken vervoerd moeten worden naar elders dan is dat uiteraard mogelijk.

  Waar gaan de spullen heen?

  De rest inboedel wordt naar uw wens geheel vernietigd of zoveel mogelijk gerecycled, dus naar een milieustraat dan wel kringloop instantie gebracht.

  Wanneer kunt u beginnen?

  U kunt vrijwel altijd binnen 24 uur een passende offerte verwachten. Aanvang van de werkzaamheden staan in de offerte en zijn in overleg met u overeengekomen, nadat de overeenkomst getekend is zal er op overeengekomen dag ontruimt worden.

  Ruimt u ook ernstig vervuilde woningen op?

  Leegruimen, schoonmaken en desinfecteren behoort allemaal tot de mogelijkheden.

  Moet ik zelf nog iets doen?

  Nee in principe niet, u haalt voor de ontruiming weg wat u mee wilt nemen of geeft duidelijk aan wat er achter blijven moet.

  Wordt er ook schoongemaakt?

  Alles wat er gedaan wordt staat omschreven in de offerte, daar kunnen ook schoonmaak werkzaamheden in opgenomen worden. Als u kiest voor bezemschoon opleveren dan vegen wij de vloer voor vertrek aan.

  Verrichten jullie ook herstel/kluswerkzaamheden?

  Jawel wij kunnen alle voorkomende herstel/kluswerkzaamheden voor u uitvoeren, het weghalen van tussenmuren, vloerbedekking, schilderen van muren en aanpassingen in de woning.

  Regelen jullie de oplevering en sleutel teruggave aan de verhuurder?

  Ook dat kunnen wij voor u doen, teruggave en oplevering van de woning aan de desbetreffende instantie, woningbouw vereniging, makelaar of verhuurder inclusief het begeleiden van de eind inspectie en teruggave van de sleutels.

  Kan ik ook spullen opslaan?

  Uiteraard kunnen wij dat voor u regelen bij een opslagplaats bij u in de buurt of in onze eigen opslag in Rotterdam.

  Woningontruiming kosten? Bel vandaag nog voor meer informatie!

  Wij werken samen met Maxontruiming & Maxdienstverlening