• Woningontruiming Hilversum

  Woningontruiming Hilversum? Wij zijn dé specialisten voor een zorgeloze ontruiming van uw woning of bedrijfspand. Ruim 200 klanten hebben ons beoordeeld met een rapportcijfer 9,3. Inboedel, meubels, vloerbedekking en dergelijke wordt efficiënt en vakkundig door ons weggehaald. Alle nog bruikbare inboedel geven wij zoveel mogelijk weer een nieuwe bestemming via goede doelen en sociaal maatschappelijke instellingen waarmee wij samenwerken. Zie de lijst van onze partners.

  woningontruiming hilversum

  Specialist in Woningontruiming Hilversum

  Inmiddels is Woningontruiming Hilversum al langer dan 10 jaar dé specialist voor woningontruiming en bedrijfsontruiming. Door een het leveren van de gewenste kwaliteit met persoonlijke inzet hebben we inmiddels een grote groep vaste klanten opgebouwd voor het ontruimen van inboedels, woningen, bedrijfsruimte, kamers in zorgcentra in geheel Nederland.

  Wij ontzorgen u door uw woning te ontruimen op een respectvolle, efficiënte en ecologisch verantwoorde manier tegen de laagste prijsgarantie. Wij gooien uw spullen niet weg. Wij zorgen er liever voor dat iemand anders er nog iets aan heeft. Dat scheelt u een hoop onnodige kosten en bovendien maakt u iemand anders nog blij!

  Uiteraard houden wij u tijdens de ontruiming keurig op de hoogte over de stand van zaken.

  Inschakelen Woningontruiming Hilversum

  Als u ons wilt inschakelen komen wij graag bij u langs om uw wensen te bespreken en een gratis offerte op te stellen. Als er waardevolle spullen in de woning aanwezig zijn kunnen wij die in overleg met u aanbieden bij een veilinghuis. De opbrengst hiervan komt uiteraard ten goede aan de familie. Iedere ontruiming is een maatwerk. Woningontruiming Hilversum biedt maatwerk en past zich aan uw wensen.
  Als u akkoord gaat met de offerte plannen wij direct met u een datum voor de woningontruiming. Op de afgesproken datum wordt de woningontruiming uitgevoerd.

  Maatschappelijk verantwoord ondernemen

  Maatschappelijk verantwoord ondernemen is onze visie, want wij vinden het in deze tijd erg noodzakelijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen.

  In onze eigen werkplaats werken onder andere timmermannen en technische monteurs en gepensioneerde vakmensen om uw bruikbare inboedel weer op te knappen en zo een nieuw leven te geven. De goederen worden onder andere geschonken aan verschillende instanties en stichtingen die de minderbedeelden helpen in onze maatschappij.