• Woningontruiming Den Haag

  Woningontruiming Den Haag is dé specialist in het efficiënt ontruimen en bezemschoon opleveren van woningen, bedrijfsruimte en kamers in zorgcentra in heel Nederland. Tevens helpen wij senioren verhuizen naar een seniorenwoning of zorginstelling. Dit gaat vaak in combinatie met een ontruiming van de achtergebleven woning.

  Meubels, vloerbedekking, inboedel en dergelijke worden door ons weggehaald, waarbij wij alle nog bruikbare inventaris zoveel mogelijk een nieuwe bestemming geven via de goede doelen en sociaal maatschappelijke instellingen waar wij mee samenwerken. Wij ruimen uw pand leeg op een respectvolle, efficiënte manier en tegen de laagste prijsgarantie.
  We hebben inmiddels meer dan 200 tevreden klanten die ons beoordelen met een gemiddeld rapportcijfer 9,3.

  Specialist in Woningontruiming Den Haag

  Woningontruiming Den Haag is al langer dan 10 jaar dé specialist voor woningontruiming en bedrijfsontruiming. Wij hebben door het leveren van de gewenste kwaliteit en onze persoonlijke inzet inmiddels een grote groep vaste klanten opgebouwd die we regelmatig van dienst zijn.

  woningontruiming den haag

  Werkwijze Woningontruiming Den Haag

  Als u ons inschakelt komen wij graag bij u langs om uw wensen te bespreken en een gratis offerte op te stellen. Wij kijken gelijk of er mogelijk waardevolle spullen in de woning aanwezig zijn. Die kunnen wij in overleg bij een veilinghuis aanbieden. De opbrengst hiervan komt uiteraard ten goede aan de familie.
  Gaat u akkoord met de offerte? Dan gaan wij de woningontruiming direct plannen op de door u gewenste datum. Op de afgesproken datum wordt de woningontruiming uitgevoerd. Tijdens de ontruiming houden wij u keurig op de hoogte over de stand van zaken. Iedere ontruiming is anders. Woningontruiming Den Haag biedt maatwerk en past zich aan uw wensen.

  Maatschappelijk verantwoord ondernemen

  Onze visie is om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Wij vinden maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk, het is in deze tijd erg noodzakelijk.

  Wij gooien uw spullen niet weg. Wij zorgen er liever voor dat iemand anders er nog iets aan heeft. U maakt iemand anders blij en het scheelt u een hoop onnodige kosten!

  Wij maken gebruik van een werkplaats waar onder andere gepensioneerde vakmensen uw bruikbare inboedel opknappen en zo een nieuw leven geven. De goederen worden vaak geschonken aan sociale instanties en stichtingen die minderbedeelden helpen in onze maatschappij.