• Woningontruiming Delft

  Woningontruiming Delft is dé specialist voor een zorgeloze woningontruiming. Wij halen inboedel, meubels, vloerbedekking en dergelijke weg, waarbij wij alle nog bruikbare huisraad zoveel mogelijk een nieuwe bestemming geven via de sociaal maatschappelijke instellingen waarmee wij samenwerken. Zie onze partnerlijst.

  Ruim 200 tevreden klanten geven ons een rapportcijfer 9,3.

  Specialist in Woningontruiming Delft

  Woningontruiming Delft is inmiddels al langer dan 10 jaar dé specialist voor woningontruiming en bedrijfsontruiming. Meer dan 200 klanten belonen ons met een gemiddeld rapportcijfer 9,3. Tijdens de ontruiming houden wij u keurig op de hoogte over de stand van zaken.

  Wij ruimen uw woning of bedrijf op een respectvolle, efficiënte manier leeg met de laagste prijsgarantie. Wij gooien uw waardevolle goederen niet weg, wij zorgen er liever voor dat iemand anders er nog iets aan heeft. Dat scheelt u een hoop onnodige kosten en bovendien maakt u er iemand anders blij mee!

  woningontruiming delft

  Werkwijze Woningontruiming Delft

  Wilt u ons inschakelen? Woningontruiming Delft komt graag bij u langs om uw wensen te bespreken en een gratis offerte op te stellen. Wij kijken gelijk of er mogelijk waardevolle spullen in de woning aanwezig zijn die wij in overleg met u bij een veilinghuis kunnen aanbieden. De opbrengst hiervan komt uiteraard ten goede aan de familie. Omdat iedere ontruiming anders is biedt Woningontruiming Delft maatwerk. Wij passen ons graag aan uw wensen aan. Als u akkoord met de offerte gaat Woningontruiming Delft direct beginnen met de woningontruiming op de afgesproken datum.

  Maatschappelijk verantwoord ondernemen

  Onze visie is om verantwoord en maatschappelijk te ondernemen. Wij maken gebruik van een werkplaats waar onder andere gepensioneerde en gemotiveerde vaklieden uw bruikbare inboedel opknappen en zo een nieuw leven geven. De goederen worden onder andere geschonken aan verschillende maatschappelijke stichtingen die minderbedeelden verder op weg kunnen helpen.

  Wij vinden maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk, het is in deze tijd ook erg noodzakelijk.