• Wie zijn wij?

  “Een aantal jaren geleden overleed mijn tante plotseling. Zij had zelf geen kinderen en indirect kwam het op mijn pad om de uitvaart te regelen. Er kwam ineens zoveel op mij af. Het regelen van de uitvaart, het opzeggen van de abonnementen en haar woning ontruimen. Wat mij teleurstelde in deze al zo pijnlijke fase, was dat ondanks de goede uitvaartzorg ik meerdere instanties zelf moest benaderen om zaken in gang te zetten. Voor wat betreft ontruimingen zijn er honderden bedrijven met de meest ongelofelijke prijsstellingen. Nadat ik deze periode had afgesloten besefte ik dat het ook anders kan. Dit heeft mij doen besluiten om mijn eigen ontruimingsbedrijf op te richten.”

  Verstand van zaken

  Een woning ontruimen gaat vaak gepaard met emoties. Zeker bij overlijden of faillissement. Ontruimen is daarom ook maatwerk en onze medewerkers weten hoe ze u het beste van dienst kunnen zijn. Ontruiming betekent zorgvuldig omgaan met uw situatie en de woning wordt netjes en schoon achtergelaten.
  MaXontruiming werkt met specialisten die verstand hebben van particuliere en zakelijke klanten. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en getraind en leveren absoluut vakwerk. Voor de zakelijke markt zijn wij de ideale partner met de juiste contacten. Wij nemen graag de zorg uit handen van uw onderneming zodat u de focus kunt behouden op uw core business.

  Maatschappelijk verantwoord ondernemen

  Onze visie is om verantwoord en maatschappelijk te ondernemen. Wij maken gebruik van een werkplaats waar o.a. gepensioneerde werklieden, timmermannen & technische monteurs uw bruikbare inboedel opknappen en zo een nieuw leven geven. De goederen worden o.a. geschonken aan verschillende instanties zoals kringloopwinkels en stichtingen die de minder bedeelde helpen in onze maatschappij. Wij vinden maatschappelijk ondernemen belangrijk en in deze tijd ook noodzakelijk. Zo dragen wij ons steentje bij.

  Woning ontruimen? Neem contact met ons op 085-0212345