• Huis leeghalen na overlijden

  Huis leeghalen na overlijden? Wij zijn dé specialisten voor een zorgeloze woningontruiming. Ruim 231 klantbeoordelingen met een rapportcijfer 9,3. Meubels, vloerbedekking, inboedel en dergelijke wordt door ons weggehaald, waarbij wij alle nog bruikbare inboedel zoveel mogelijk herbestemmen via de goede doelen en sociaal maatschappelijke instellingen waarmee wij samenwerken. Zie onze partners.

  huis leeghalen na overlijden

  Specialist in Huis leeghalen na overlijden

  Inmiddels zijn wij al langer dan 12 jaar de specialist voor woningontruiming en bedrijfsontruiming. Meer dan 231 klantrenbeoordelingen met rapportcijfer 9,3. Tijdens de ontruiming houden wij u keuring op de hoogte over de stand van zaken.

  Wij gooien uw spullen niet weg. Wij zorgen er liever voor dat iemand anders er nog iets aan heeft. Dat scheelt u een hoop onnodige kosten en bovendien maakt u iemand anders nog blij! Wij ruimen uw woning leeg op een respectvolle, efficiënte manier en tegen de laagste prijsgarantie.

  Wilt u ons inschakelen? Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken en een gratis offerte op te stellen. Wij kijken gelijk of er mogelijk waardevolle spullen in de woning aanwezig zijn, die wellicht bij het veilinghuis aangeboden kunnen worden. De opbrengst hiervan komt uiteraard ten goede aan de familie.
  Gaat u akkoord met de offerte? Dan kunnen wij direct beginnen met woningontruiming. Op de afgesproken datum wordt de woningontruiming uitgevoerd.
  Iedere ontruiming is een maatwerk. Huisontruiming biedt maatwerk en past zich aan uw wensen.

  Maatschappelijk verantwoord ondernemen:

  Onze visie  is om verantwoord en maatschappelijk te ondernemen. Wij maken gebruik van een werkplaats waar onder andere gepensioneerde werklieden, timmermannen & technische monteurs uw bruikbare inboedel opknappen en zo een nieuw leven geven. De goederen worden onder andere geschonken aan verschillende instanties onder andere stichtingen die de minder bedeelde helpen in onze maatschappij. Wij vinden maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk, het is ook in deze tijd erg noodzakelijk.

  Ontruiming-huis.nl werkt samen met Maxontruiming & Maxdienstverlening